Titel_Das_Unternehmen

STEYR – CALITATE MADE IN AUSTRIA

De peste 60 de ani, fabrica curentă a societății Steyr din localitatea St. Valentin reprezintă locul de producție al tractoarelor în alb și roșu. În anul 2006, această fabrică a devenit sediul european central pentru mărcile agricole Steyr și Case IH, o decizie care s-a bazat pe standardele locale ridicate de pregătire profesională și pe atingerea unor standarde de producție de clasă mondială. În anul 2013, această fabrică a construit aproximativ 10.500 tractoare, iar marca Steyr și-a păstrat poziția de lider pe piața tractoarelor din Austria. Și nu doar societatea și clienții săi beneficiază de modernizările continue realizate în această unitate de producție de ultimă generație, și de investițiile recente în noul centru de vizitatori și de training: comunitatea locală și întreaga regiune au de asemenea de câștigat de pe urma succesului fabricii.
 

Fabricație la standarde de clasă mondială

Un factor esențial al succesului fabricii din St. Valentin este reprezentat de implementarea unui sistem de producție de clasă mondială (WCM) cu audituri anuale. Acest sistem, utilizat de asemenea de liderii industriei auto, permite o optimizare sustenabilă și continuă a tuturor proceselor de activitate prin monitorizarea, verificarea și identificarea potențialului de îmbunătățire în domenii precum calitate, siguranță, dezvoltarea personalului, logistică și în fiecare etapă individuală la nivelul întregii societăți.

 

Fiecare tractor Steyr reflectă moștenirea sa austriacă

Aproximativ 19 modele diferite de tractoare Steyr, cu puteri între 56 și 228 hp, sunt fabricate cu o precizie care asigură cele mai înalte standarde de calitate la fabrica St. Valentin, până la 90% dintre ele fiind exportate. Alături de experții cu înaltă calificare profesională, care beneficiază de pregătire permanentă, serviciile oferite de reprezentanțele și atelierele Steyr garantează că fiecare componentă a fiecărui tractor – de la piesele individuale până la ansamblurile finale – care părăsește fabrica întrunește standardele de calitate pentru care tractoarele Steyr sunt renumite în întreaga lume.