Titel_Steyr_Originalteile

 

PUTETI LOCALIZA PIESE DE SCHIMB STEYR AICI
Pentru comenzi de piese de schimb si alte informatii contactati-ne la:
Telefon: +40 747 033 330
E-mail: piese@steyr-romania.ro

 

 

PUTETI AVEA INCREDERE ÎN PIESELE ORIGINALE STEYR

 

Siguranta este unul din cele mai importante criterii de calitate pentru un tractor agricol. Inginerii Steyr pun un accent special pe cele mai mici detalii, acesta fiind și motivul pentru care recomandam folosirea exclusivă a pieselor originale Steyr pentru repararea și întreținerea tractorului dumneavoastră. Numai aceste piese sunt supuse acelorași specificații stricte de calitate ca toate noile componente. Acest lucru presupune o compatibilitate optimă, perfect potrivită tuturor pieselor funcționale, o calitate maximă a produsului cu o garantie de 6 luni și, bineînțeles, certitudinea absolută a faptului că tractorul dumneavoastră Steyr își păstreaza valoarea.

 

LOGISTICA PIESELOR DE SCHIMB

Prioritatea Steyr este productivitatea dumneavoastra. Pentru a atinge acest obiectiv, Steyr este susținută de o rețea uriașă de logistică CNH pentru piese de schimb. Sporirea productivității dumneavoastră coincide cu minimizarea timpilor de nefuncționare. Datorită rețelei de piese de schimb – formată din 5 magazine principale din Europa – piesele de schimb ajung la dealerul nostru în decurs de 24 de ore de la plasarea comenzii. În mod normal, piesele sunt comandate utilizând sistemul de comunicații cu dealerul. Prin utilizarea acestui sistem, dealerul poate introduce comenzile direct online și apoi poate primi automat o imagine de ansamblu asupra nivelurilor stocurilor din toate magazinele europene. Următoarele aspecte și statistici ar trebui să vă ofere o perspectivă asupra logisticii pieselor de schimb:

LUBRIFIANTI

Gama de produse AKCELA a fost elaborata de Steyr în colaborare cu specialiștii în lubrifiere ai FL SELENIA. Aceste produse au fost lansate după ani de testări stricte. Rezultatul este garantarea performanței de top a utilajelor Steyr.

Gama de produse este formata dintr-o serie cuprinzătoare de lubrifianți și alte lichide:

• Uleiuri de motor
• Uleiuri de transmisie
• Uleiuri hidraulice
• Lichide de frână
• Unsori
• Soluții de protecție pentru lichidele de racire
• Antigel și soluție de curățare pentru sistemele de spalare/ștergatoare pentru parbriz

Toate produsele Akcela sunt rezultatul unor formule de prima clasă adaptate în mod optim la nevoile fiecărui vehicul. Totodată, produsele Akcela respectă cele mai înalte specificații internaționale.
Utilizarea produselor specifice, avansate din punct de vedere tehnic, permite optimizarea întreținerii utilajului în funcție de fiecare domeniu de aplicare și, implicit, reducerea timpilor de nefuncționare și a cheltuielilor.
Akcela reprezintă o soluție excelentă și cuprinzătoare pentru cerințele tractoarelor Steyr.